Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας. Να συνεχιστεί η αδιάκοπη εξέλιξη της εταιρείας μας με γνώμονα πάντα τη βιώσιμη ανάπτυξη και το σεβασμό στους συνεργάτες.

Πεντέλης 27, Παλαιό Φάληρο
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00
(210) 9426950, 9426510

Όραμα & Αξίες

Το Όραμα μας

Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας. Να συνεχιστεί η αδιάκοπη εξέλιξη της εταιρείας μας με γνώμονα πάντα τη βιώσιμη ανάπτυξη και το σεβασμό στους συνεργάτες ώστε παράλληλα να διατηρηθεί η εικόνα της ως ένας αξιόπιστος, ικανός και φερεγέγγυος οργανισμός.

Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια κάθε μας δραστηρίοτητα να είναι σύμφωνη με τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας μας, αξίες που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ομαλής και προοδευτικής  πορείας της.

Οι αξίες μας:

  • Υπευθυνότητα και αφοσίωση για ένα άριστο αποτέλεσμα. Κύριο μέλημά μας είναι να παραδώσουμε στον πελάτη μας το έργο που ζήτησε στο σωστό χρόνο, σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, αξιοποιώντας το ελάχιστο δυνατό κεφάλαιο.
  • Σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η ευαισθητοποίηση μας για την προστασία του περιβάλλοντος  ήταν ιδιαίτερα αναπτυγμένη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας μας. Έτσι, για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων, την ελαχιστοποίηση  χρήσης ενέργειας και τη διαχείρηση αποβλήτων  φροντίζουμε να βρίσκουμε πάντα τη βέλτιστη λύση.  Ο άνθρωπος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς μας, αποτελεί προτεραιότητα. Συνεπώς φροντίζουμε να διατηρούμε μια υγιή σχέση με τους ανθρώπους μας και να εξασφαλίζουμε άριστες εργασιακές συνθήκες σεβόμενοι την ατομικότητα και τη διαφορετικότητα.
  • Ομαδικό πνεύμα. Η ΒΑΣΚΟ ΑΤΕ έχει καταφέρει να διατηρήσει άριστη σχέση με τους επι σειρά ετών συνεργάτες της (αρχιτέκτονες, μελετητές, σχεδιαστές, υπεργολάβους πάσης φύσεως τομέα) μαζί με τους οποίους ολοκλήρωσε επιτυχώς εκατοντάδες έργα. Η εμπιστοσύνη, η συνεργασία και η επικοινωνία μεταξύ των μερών που συμμετέχουν στην υλοποίηση ενος έργου συμβάλλουν στην διασφάλιση της ποιότητας και στην επιτυχία.